Zoontje zwangere Shelly Sterk wil heel graag een zusje: 'Dat wil ik gewoon'

Zoontje zwangere Shelly Sterk wil heel graag een zusje: 'Dat wil ik gewoon'

Vrijdag 8 september 2023 om 16:12

In 2019 verwelkomden Shelly Sterk en haar man Mark Ebing al hun zoontje Jake, en nu is Jake op weg om een broertje of zusje te krijgen. Tegenover de camera van Shownieuws heeft Jake enthousiast uitgesproken dat hij dolgraag een zusje wil hebben.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Zoontje</em> zwangere <em>Shelly Sterk</em> wil heel graag een <em>zusje</em>: 'Dat wil ik gewoon' In 2019 verwelkomden Shelly Sterk en haar man Mark Ebing al hun zoontje Jake, en nu is Jake op weg om een broertje of zusje te krijgen. Tegenover de camera van Shownieuws heeft Jake enthousiast uitgesproken dat hij dolgraag een zusje wil hebben. Tekst gaat verder onder de video. 'Geheimpje'In de video die Shelly vorige maand op Instagram deelde, onthullen Shelly en Mark het 'geheimpje' aan Jake. Jake is dolenthousiast over het nieuws. Als verrassing hebben Shelly en Mark een 'baby-snoepbak' gemaakt om aan Jake uit te leggen wanneer de baby geboren zal worden. Onder de schattige beelden schreef Shelly: "Geheimpje....." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Schattig: Shelly Sterk is zwanger en vertelt het 'geheimpje' aan zoontje Jake! (Video) Bekijk deze video » Video: cabaretière Lisa Loeb en Daniel Paarlberg verwachten hun eerste kindje Bekijk deze video »
Entertainment :

'Geheimpje'
In de video die Shelly vorige maand op Instagram deelde, onthullen Shelly en Mark het 'geheimpje' aan Jake. Jake is dolenthousiast over het nieuws. Als verrassing hebben Shelly en Mark een 'baby-snoepbak' gemaakt om aan Jake uit te leggen wanneer de baby geboren zal worden. Onder de schattige beelden schreef Shelly: "Geheimpje....."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's