Eerste beelden De broeders Van Rossem: Maarten heeft zin in een kroket

Eerste beelden De broeders Van Rossem: Maarten heeft zin in een kroket

Eerste beelden <em>De broeders Van Rossem</em>: Maarten heeft zin in een kroket Bekijk in de video hierboven: worden Philip Freriks en Maarten van Rossem te oud voor De slimste mens? Vanaf woensdag kun je kijken naar de nieuwe serie De broeders Van Rossem. Maarten en Vincent vertellen dat ze na het overlijden van hun zus Sis doorgaan met z’n tweeën en hiermee is Hier zijn de Van Rossems tot een einde gekomen. Ze bespreken in De broeders Van Rossem wat nare opmerkingen die op social media zijn gemaakt, maar daar lachen de heren om. In deze serie bezoeken Maarten en Vincent diverse steden in Nederland, met speciale aandacht voor een bepaald thema zoals energie, natuur of wonen. Maar eerst heeft Maarten zin in een kroket… Bekijk de eerste beelden van De broeders Van Rossem hieronder. De broeders Van Rossem is vanaf 13 september iedere woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De broeders Van Rossem terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NTR (@omroepntr) Moet Maarten van Rossem vrezen voor juicekanalen? (De Slimste Mens) Bekijk deze video » Vandaag Inside gemist? Johan heeft eindelijk rijbewijs & deelt sneer uit aan Maarten van Rossem Bekijk deze video » De Slimste Mens gemist? Maarten en Philip vragen zich af hoe je een hamburger moet opeten Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 8 september 2023 om 16:20

Bekijk in de video hierboven: worden Philip Freriks en Maarten van Rossem te oud voor De slimste mens?

Vanaf woensdag kun je kijken naar de nieuwe serie De broeders Van Rossem. Maarten en Vincent vertellen dat ze na het overlijden van hun zus Sis doorgaan met z’n tweeën en hiermee is Hier zijn de Van Rossems tot een einde gekomen. Ze bespreken in De broeders Van Rossem wat nare opmerkingen die op social media zijn gemaakt, maar daar lachen de heren om. In deze serie bezoeken Maarten en Vincent diverse steden in Nederland, met speciale aandacht voor een bepaald thema zoals energie, natuur of wonen. Maar eerst heeft Maarten zin in een kroket…

Bekijk de eerste beelden van De broeders Van Rossem hieronder.

De broeders Van Rossem is vanaf 13 september iedere woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De broeders Van Rossem terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's