Video: Monique Klemann zingt samen met dochter Merel in DNA Singers

Video: Monique Klemann zingt samen met dochter Merel in DNA Singers

Video: <em>Monique Klemann</em> zingt samen met dochter <em>Merel</em> in <em>DNA Singers</em> Bekijk in de video hierboven: hoe is het nu met Loïs Lane? Merels moeder is een bekende zangeres met zowel nationale als internationale faam, en de panelleden van DNA Singers vermoeden door deze aanwijzingen te weten om welke BN'er het gaat. Tekst gaat verder onder de video. Monique KlemannMonique Klemann staat voornamelijk bekend als een van de twee zangeressen van de popgroep Loïs Lane, die in de late jaren 80 en vroege jaren 90 grote populariteit genoot. Binnen Loïs Lane deelt ze het podium met haar zus Suzanne Klemann. Bekijk het fragment van DNA Singers hierboven. DNA Singers is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zondag 10 september 2023 om 13:50

Bekijk in de video hierboven: hoe is het nu met Loïs Lane?

Merels moeder is een bekende zangeres met zowel nationale als internationale faam, en de panelleden van DNA Singers vermoeden door deze aanwijzingen te weten om welke BN'er het gaat.

Tekst gaat verder onder de video.

Monique Klemann
Monique Klemann staat voornamelijk bekend als een van de twee zangeressen van de popgroep Loïs Lane, die in de late jaren 80 en vroege jaren 90 grote populariteit genoot. Binnen Loïs Lane deelt ze het podium met haar zus Suzanne Klemann.

Bekijk het fragment van DNA Singers hierboven. DNA Singers is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's