Johnny de Mol over nieuw programma Ranking the Talent: meld je nu aan (video)

Johnny de Mol over nieuw programma Ranking the Talent: meld je nu aan (video)

<em>Johnny de Mol</em> over nieuw programma <em>Ranking the Talent</em>: meld je nu aan (video) Eline is op pad geweest met Johnny de Mol voor zijn nieuwe programma Ranking the Talent. In dat programma beoordeelt een publieksjury talentvolle acts, in plaats van een professionele jury. De opnames vinden woensdag 20 september plaats, meld je aan "Het is geen talentenjacht""Ranking the Talent klinkt als een talentenjacht, maar dat is het toch niet helemaal", vertelt Eline. In iedere aflevering wordt het publiek getrakteerd op tien acts, verdeeld in twee blokken. Daarbij gaat het om zangoptredens, dansvoorstellingen of variété-acts. Na iedere act deelt de publiekjury punten uit van een tot en met tien. Prijzen"De kijkers thuis moeten via een gratis app proberen om tot dezelfde ranking te komen als de publieksjury. En datzelfde geldt voor twee duo’s bestaande uit bekende Nederlanders die in de studio meespelen. Na ieder blok van vijf acts maakt De Mol de uitslag bekend. Kijkers van Ranking the Talent kunnen door mee te doen verschillende prijzen in de wacht slepen, van airfryers tot Formule 1-tickets en van musicalkaarten tot serviezen. Ook de publieksjury maakt kans op prijzen", schrijft de website LINDA. Meld je nu aan. Ranking the Talent is vanaf zaterdag 4 november om 20:00 uur wekelijks te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Geef je op als jurylid voor nieuwe SBS6-show met Johnny de Mol: Ranking the Talent Bekijk deze video » Succes voor Johnny de Mol: "Ik voel een kwis met kerstballen' aankomen (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 18 september 2023 om 11:28

Eline is op pad geweest met Johnny de Mol voor zijn nieuwe programma Ranking the Talent. In dat programma beoordeelt een publieksjury talentvolle acts, in plaats van een professionele jury.

De opnames vinden woensdag 20 september plaats, meld je aan

"Het is geen talentenjacht"
"Ranking the Talent klinkt als een talentenjacht, maar dat is het toch niet helemaal", vertelt Eline. In iedere aflevering wordt het publiek getrakteerd op tien acts, verdeeld in twee blokken. Daarbij gaat het om zangoptredens, dansvoorstellingen of variété-acts. Na iedere act deelt de publiekjury punten uit van een tot en met tien.

Prijzen
"De kijkers thuis moeten via een gratis app proberen om tot dezelfde ranking te komen als de publieksjury. En datzelfde geldt voor twee duo’s bestaande uit bekende Nederlanders die in de studio meespelen. Na ieder blok van vijf acts maakt De Mol de uitslag bekend. Kijkers van Ranking the Talent kunnen door mee te doen verschillende prijzen in de wacht slepen, van airfryers tot Formule 1-tickets en van musicalkaarten tot serviezen. Ook de publieksjury maakt kans op prijzen", schrijft de website LINDA. Meld je nu aan.

Ranking the Talent is vanaf zaterdag 4 november om 20:00 uur wekelijks te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's