Video: dit is hoeveel André Hazes heeft verdiend aan zijn documentaire

Video: dit is hoeveel André Hazes heeft verdiend aan zijn documentaire

Woensdag 4 oktober 2023 om 19:02

Ronald Molendijk voerde een openhartig interview met André Hazes in Ahoy, waar hij in november zal staan met zijn show. Naast zijn muziek kwam ook zijn documentaire ter sprake, wat leidde tot een bijzonder gesprek.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: dit is hoeveel <em>André Hazes</em> heeft <em>verdiend</em> aan zijn <em>documentaire</em> Ronald Molendijk voerde een openhartig interview met André Hazes in Ahoy, waar hij in november zal staan met zijn show. Naast zijn muziek kwam ook zijn documentaire ter sprake, wat leidde tot een bijzonder gesprek. Tekst gaat verder onder de video. GeldAndré onthulde dat hij veel kritiek had gekregen op zijn verdiensten voor de eerste documentaire: "Overal las ik: 'Hij heeft hier vast 8 ton voor gekregen', maar ik zal je uit de droom helpen. Onderaan de streep heb ik maar 8000 euro overgehouden aan de documentaire." De driedelige documentaire André Hazes: The Next Chapter is vanaf 18 november wekelijks op Videoland te streamen. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André Hazes bij Humberto: 'Ik trek alleen maar positiviteit aan' Bekijk deze video » André Hazes: 'Ik moet nu echt gaan werken voor iets, dat is mijn redding' Bekijk deze video »
Entertainment :

Geld
André onthulde dat hij veel kritiek had gekregen op zijn verdiensten voor de eerste documentaire: "Overal las ik: 'Hij heeft hier vast 8 ton voor gekregen', maar ik zal je uit de droom helpen. Onderaan de streep heb ik maar 8000 euro overgehouden aan de documentaire."

De driedelige documentaire André Hazes: The Next Chapter is vanaf 18 november wekelijks op Videoland te streamen.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's