Zien: de winnende foto van Quinty en alle boudoirfoto's uit Het Perfecte Plaatje

Zien: de winnende foto van Quinty en alle boudoirfoto's uit Het Perfecte Plaatje

Donderdag 12 oktober 2023 om 08:27

In de tweede aflevering van Het Perfecte Plaatje moet voor het eerst iemand naar huis. Maar niet voordat alle boudoirfoto's de revue passeren. Die van Quinty beoordeelt de jury als het mooist. Het eindoordeel is hard: wie wordt weggestuurd?

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder.

Zien: de winnende foto van Quinty en alle boudoirfoto's uit <em>Het Perfecte Plaatje</em> In de tweede aflevering van Het Perfecte Plaatje moet voor het eerst iemand naar huis. Maar niet voordat alle boudoirfoto's de revue passeren. Die van Quinty beoordeelt de jury als het mooist. Het eindoordeel is hard: wie wordt weggestuurd? Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Waldemar Torenstra over deelname aan Het Perfecte Plaatje: 'Familie omverblazen' Bekijk deze video » Frans Duijts in Het Perfecte Plaatje over zwarte rook in vakantiehuis: "Het ging gewoon echt mis" Bekijk deze video » Vanavond in Het Perfecte Plaatje benadrukt Henry Schut niet getrouwd te zijn Bekijk deze video »
TV :
Zien: de winnende foto van Quinty en alle boudoirfoto's uit Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's