Zien: jury Holland’s Got Talent gruwelt opnieuw van bewegelijke Luke (video)

Zien: jury Holland’s Got Talent gruwelt opnieuw van bewegelijke Luke (video)

Vrijdag 20 oktober 2023 om 22:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Luke liet de jury van Holland’s Got Talent tijdens zijn eerste auditie al gruwelen, maar afgelopen vrijdag deed hij er nog een schepje bij op. Ook heeft hij een thema bedacht voor zijn halve-finaleoptreden: een rups die uitgroeit tot vlinder.

Zien: jury <em>Holland’s Got Talent</em> gruwelt opnieuw van bewegelijke Luke (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Luke liet de jury van Holland’s Got Talent tijdens zijn eerste auditie al gruwelen, maar afgelopen vrijdag deed hij er nog een schepje bij op. Ook heeft hij een thema bedacht voor zijn halve-finaleoptreden: een rups die uitgroeit tot vlinder. FlexibelLuke is enorm flexibel, zo liet hij ook tijdens zijn eerste optreden zien. Hij komt uit Engeland, maar ik toch het meeste fan van Holland’s Got Talent. En de jury van HGT ook van hem! Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: jury Holland’s Got Talent gruwelt opnieuw van bewegelijke Luke (video)

Flexibel
Luke is enorm flexibel, zo liet hij ook tijdens zijn eerste optreden zien. Hij komt uit Engeland, maar ik toch het meeste fan van Holland’s Got Talent. En de jury van HGT ook van hem!

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's