Johan Derksen: 'Hierdoor heb je alle reden om NIET op Caroline van der Plas te stemmen' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Hierdoor heb je alle reden om NIET op Caroline van der Plas te stemmen' (Vandaag Inside)

Dinsdag 31 oktober 2023 om 08:49

Caroline van der Plas (BBB) stond afgelopen weekend met een uitgebreid interview in De Telegraaf en dat riep nogal wat reacties op en die waren niet allemaal even positief. Johan Derksen: 'Ze kwam er een beetje uit als een onnozele domoor. Je hebt alle reden om niet op haar te stemmen, als je dat gelezen hebt.' Wilfred Genee vond het zelfs verbijsterend.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Hierdoor heb je alle reden om NIET op Caroline van der Plas te stemmen' (<em>Vandaag Inside</em>) Caroline van der Plas (BBB) stond afgelopen weekend met een uitgebreid interview in De Telegraaf en dat riep nogal wat reacties op en die waren niet allemaal even positief. Johan Derksen: 'Ze kwam er een beetje uit als een onnozele domoor. Je hebt alle reden om niet op haar te stemmen, als je dat gelezen hebt.' Wilfred Genee vond het zelfs verbijsterend. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's