Drama: Martien Meiland verprutst kapsels van Erica en Maxime

Drama: Martien Meiland verprutst kapsels van Erica en Maxime

Drama: Martien Meiland <em>verprutst</em> kapsels van Erica en Maxime Martien en Maxime hebben een hilarische grap bedacht voor Erica's verjaardagsfeest. Erica is hier echter niet van gediend en de grap valt volledig in duigen voor de Meilandjes. Ook de kapsels lukken niet echt. Maxime raakt er een beetje geirriteerd door. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hierboven. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Martien Meiland: 'Mensen kokhalzen van al onze verhuizingen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Erica in Chateau Meiland: 'Daar ga ik NIET in lopen!' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 31 oktober 2023 om 12:30

Martien en Maxime hebben een hilarische grap bedacht voor Erica's verjaardagsfeest. Erica is hier echter niet van gediend en de grap valt volledig in duigen voor de Meilandjes. Ook de kapsels lukken niet echt. Maxime raakt er een beetje geirriteerd door. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hierboven.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's