BEAU gemist? 'Dries Roelvink, die bescheidenheid siert jou zo'

BEAU gemist? 'Dries Roelvink, die bescheidenheid siert jou zo'

Woensdag 1 november 2023 om 08:56

Dries Roelvink staat op zes november in een uitverkocht Concertgebouw in Amsterdam. Daar staat de sympathieke volkszanger overigens niet voor het eerst en Beau van Erven Dorens vroeg zich dinsdagavond af of dat optreden destijds een groot succes was. Dries: 'Nou, er waren natuurlijk fans van mij. Ik ben typisch een artiest die altijd naar de mensen toe gaat maar toen kwamen ze een keer.. hadden ze echt een kaartje voor mij gekocht.'

'Bescheidenheid siert jou zo'
Dat eerlijke antwoord wordt gewaardeerd: 'Ik vind het zo mooi. Die bescheidenheid die siert jou zo', reageert Van Erven Dorens.

Bekijk het fragment van BEAU hieronder

<em>BEAU</em> gemist? 'Dries Roelvink, die bescheidenheid siert jou zo' Dries Roelvink staat op zes november in een uitverkocht Concertgebouw in Amsterdam. Daar staat de sympathieke volkszanger overigens niet voor het eerst en Beau van Erven Dorens vroeg zich dinsdagavond af of dat optreden destijds een groot succes was. Dries: 'Nou, er waren natuurlijk fans van mij. Ik ben typisch een artiest die altijd naar de mensen toe gaat maar toen kwamen ze een keer.. hadden ze echt een kaartje voor mij gekocht.' 'Bescheidenheid siert jou zo'Dat eerlijke antwoord wordt gewaardeerd: 'Ik vind het zo mooi. Die bescheidenheid die siert jou zo', reageert Van Erven Dorens. Bekijk het fragment van BEAU hieronder Bekijk ook Dave Roelvink viert tweede verjaardag van zoontje Dean: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video » Massa is kassa: zo slinks regelt Wendy korting op een borstel, 'Zit haar van iemand in' Bekijk deze video » Mag Job Knoester, als hij naar de kapper gaat en een fatsoenlijk jasje koopt, terug naar Vandaag Inside? Bekijk deze video »
TV :
BEAU gemist? 'Dries Roelvink, die bescheidenheid siert jou zo'

Actuele video's

Meer actuele video's