Oude herinneringen van Gert Verhulst in nieuw seizoen De Verhulstjes (RTL Boulevard)

Oude herinneringen van Gert Verhulst in nieuw seizoen De Verhulstjes (RTL Boulevard)

Oude herinneringen van <em>Gert Verhulst</em> in nieuw seizoen <em>De Verhulstjes</em> (<em>RTL Boulevard</em>) Het RTL Boulevard-panel verheugt zich net als de fans, op een nieuw seizoen van De Verhulstjes. In een reeks nieuwe afleveringen te zien bij Videoland, gaat de familie naar een camping waar Gert jaren geleden als kind op vakantie ging en waar hij goede, oude herinneringen aan koestert. Ellen, Marie en Victor moeten eraan geloven en van glamping is geen sprake... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De Verhulstjes is elke zondag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland. https://www.gids.tv/serie/de-verhulstjes Bekijk ook Spectaculaire musical 40-45 komt naar Nederland (Shownieuws) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Musical Gert Verhulst maakt indruk op Joop van den Ende Bekijk deze video » Gert Verhulst: 'Met dit medicijn viel ik een kilo per week af' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Oude herinneringen van Gert Verhulst in nieuw seizoen De Verhulstjes (RTL Boulevard)
Zondag 5 november 2023 om 20:25

Het RTL Boulevard-panel verheugt zich net als de fans, op een nieuw seizoen van De Verhulstjes. In een reeks nieuwe afleveringen te zien bij Videoland, gaat de familie naar een camping waar Gert jaren geleden als kind op vakantie ging en waar hij goede, oude herinneringen aan koestert. Ellen, Marie en Victor moeten eraan geloven en van glamping is geen sprake...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De Verhulstjes is elke zondag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland.

https://www.gids.tv/serie/de-verhulstjes

Actuele video's

Meer actuele video's