Grote ravage en meerdere gewonden bij ongeval A4 bij Leiden (Hart van Nederland)

Grote ravage en meerdere gewonden bij ongeval A4 bij Leiden (Hart van Nederland)

Zondag 12 november 2023 om 21:23

Zondagavond op de A4 bij Leiden ontstond een grote ravage door een ongeval waar meerdere auto's bij betrokken waren. Als gevolg van de heftige aanrijding raakten meerdere mensen gewond. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Grote ravage en meerdere gewonden bij <em>ongeval</em> A4 bij <em>Leiden</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Zondagavond op de A4 bij Leiden ontstond een grote ravage door een ongeval waar meerdere auto's bij betrokken waren. Als gevolg van de heftige aanrijding raakten meerdere mensen gewond. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: twee lichamen in het water gevonden nabij Brabants zorgcentrum (video) Bekijk deze video » Zien: NASA-astronauten verliezen gereedschapstas in de ruimte, nu te spotten met verrekijker Bekijk deze video » Greta Thunberg spreekt zich uit over conflict in Gaza bij klimaatmars: 'Cease-fire now' Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's