Johan Derksen over onderzoek Matthijs van Nieuwkerk: 'Allemaal lulkoek' (video)

Johan Derksen over onderzoek Matthijs van Nieuwkerk: 'Allemaal lulkoek' (video)

Zaterdag 9 december 2023 om 13:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen over onderzoek <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>: 'Allemaal lulkoek' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De mannen van Vandaag Inside bespreken het nieuws dat Matthijs van Nieuwskerk aan de slag gaat bij RTL, terwijl er nog een onderzoek loopt naar zijn functioneren als DWDD-presentator. Volgens Johan Derksen is het allemaal 'lulkoek'. 'Het is niet meer geweest dan praten met stemverheffing'. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

De mannen van Vandaag Inside bespreken het nieuws dat Matthijs van Nieuwskerk aan de slag gaat bij RTL, terwijl er nog een onderzoek loopt naar zijn functioneren als DWDD-presentator. Volgens Johan Derksen is het allemaal 'lulkoek'. 'Het is niet meer geweest dan praten met stemverheffing'.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's