Johan Derksen ontvangt vinylplaat van Gerard Joling: ‘Voor op het schijthuis!' (video)

Johan Derksen ontvangt vinylplaat van Gerard Joling: ‘Voor op het schijthuis!' (video)

Woensdag 13 december 2023 om 16:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 12 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> ontvangt vinylplaat van Gerard Joling: ‘Voor op het schijthuis!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 12 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen neemt met alle plezier het nieuwe album van Gerard Joling in ontvangst. Maar of hij het ook gaat draaien is nog maar de vraag... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Johan Derksen neemt met alle plezier het nieuwe album van Gerard Joling in ontvangst. Maar of hij het ook gaat draaien is nog maar de vraag...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's