Vandaag Inside: is dit het meest banale filmpje EVER?

Vandaag Inside: is dit het meest banale filmpje EVER?

Woensdag 20 december 2023 om 09:22

Vandaag Inside toonde dinsdagavond een wel heel banaal filmpje en dat had nogal wat voeten in aarde, omdat de eindredacteur van de talkshow het eigenlijk niet wilde uitzenden. Toen die dat, onder protest, alsnog deed kwamen Albert Verlinde, Merel Ek, Johan Derksen en René van der Gijp werkelijk niet meer bij van het lachen: 'Wat erg!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: is dit het meest banale filmpje <em>EVER</em>? Vandaag Inside toonde dinsdagavond een wel heel banaal filmpje en dat had nogal wat voeten in aarde, omdat de eindredacteur van de talkshow het eigenlijk niet wilde uitzenden. Toen die dat, onder protest, alsnog deed kwamen Albert Verlinde, Merel Ek, Johan Derksen en René van der Gijp werkelijk niet meer bij van het lachen: 'Wat erg!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's