Stier al dagen ingesloten door hoogwater in België, vlakbij Maastricht

Stier al dagen ingesloten door hoogwater in België, vlakbij Maastricht

Woensdag 27 december 2023 om 13:27

Al dagen staat een stier eenzaam en alleen, afgezonderd van de kudde in België aan de grens bij Maastricht. Hij is ingesloten door het hoge water in de Maas. Het water is te koud met een te sterke stroming om doorheen te waden. "Als er nog meer water gaat komen, denk ik dat het dier gaat hemelen", vertelt een omstander in Hart van Nederland.

Stier al dagen ingesloten door <em>hoogwater</em> in België, vlakbij Maastricht Al dagen staat een stier eenzaam en alleen, afgezonderd van de kudde in België aan de grens bij Maastricht. Hij is ingesloten door het hoge water in de Maas. Het water is te koud met een te sterke stroming om doorheen te waden. "Als er nog meer water gaat komen, denk ik dat het dier gaat hemelen", vertelt een omstander in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftige botsing Roermond: kinderen en baby gewond geraakt Bekijk deze video » Kerstdrama in Oostenrijk: '14-jarige Nederlandse jongen omgekomen bij ski-ongeluk' Bekijk deze video » Ongeluk Zaandam: voetganger overleden, politie doet onderzoek Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's