Auto-ongeluk voor Marco Schuitmaker: "Onderdelen vlogen door de lucht en dier geraakt" (video)

Auto-ongeluk voor Marco Schuitmaker: "Onderdelen vlogen door de lucht en dier geraakt" (video)

Zondag 31 december 2023 om 11:43

Heftig nieuws zaterdagavond over Marco Schuitmaker, de zanger is betrokken bij een ongeluk op de weg. Bekijk het Shownieuws-video hieronder.

Ree
De zanger heeft bij de plaats Terwispel een ree geraakt dat op de weg liep. Met Marco is alles goed, hij is er met de schrik vanaf gekomen. De auto heeft echter een grotere klap gehad want door schade kon de zanger niet verder rijden.

Bekijk de Shownieuws-video over het ongeluk waarbij Marco Schuitmaker betrokken is hieronder.

<em>Auto-ongeluk</em> voor Marco Schuitmaker: &quot;Onderdelen vlogen door de lucht en dier geraakt&quot; (video) Heftig nieuws zaterdagavond over Marco Schuitmaker, de zanger is betrokken bij een ongeluk op de weg. Bekijk het Shownieuws-video hieronder. ReeDe zanger heeft bij de plaats Terwispel een ree geraakt dat op de weg liep. Met Marco is alles goed, hij is er met de schrik vanaf gekomen. De auto heeft echter een grotere klap gehad want door schade kon de zanger niet verder rijden. Bekijk de Shownieuws-video over het ongeluk waarbij Marco Schuitmaker betrokken is hieronder. Bekijk ook Zien: stap binnen in het gloednieuwe landhuis van Marco Schuitmaker Bekijk deze video » Verrassende Top 2000 notering: Marco Schuitmaker vol 'ongeloof' over nieuwe binnenkomer Engelbewaarder Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's