Eerste intense beelden van No Way Back: kandidaten gaan tot het uiterste

Eerste intense beelden van No Way Back: kandidaten gaan tot het uiterste

Donderdag 4 januari om 12:28

Zondag gaat bij SBS6 het nieuwe programma No Way Back van start. Tijdens een barre tocht door de wildernis van Noorwegen doen de deelnemers er alles aan om geld te verdienen.

Lees verder onder de video.

Eerste intense beelden van <em>No Way Back</em>: kandidaten gaan tot het uiterste Zondag gaat bij SBS6 het nieuwe programma No Way Back van start. Tijdens een barre tocht door de wildernis van Noorwegen doen de deelnemers er alles aan om geld te verdienen. Lees verder onder de video. Fysiek en mentaal loodzwaarEx-commando Ray Klaassens daagt de avonturiers niet alleen uit op fysiek vlak, maar ook op mentaal vlak. Ze moeten elke keer beslissen of ze doorgaan of achterblijven in een van de survivalkampen. Er staat maar liefst 100.000 euro op het spel, ze kunnen 50.000 euro winnen door de finish te halen, of door in één van de vier kampen te blijven. Maar hoeveel een kamp waard is, wordt pas onthuld als de avonturiers er aankomen Bekijk de eerste beelden van No Way Back hierboven. No Way Back is vanaf zondag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv.
TV :

Fysiek en mentaal loodzwaar
Ex-commando Ray Klaassens daagt de avonturiers niet alleen uit op fysiek vlak, maar ook op mentaal vlak. Ze moeten elke keer beslissen of ze doorgaan of achterblijven in een van de survivalkampen. Er staat maar liefst 100.000 euro op het spel, ze kunnen 50.000 euro winnen door de finish te halen, of door in één van de vier kampen te blijven. Maar hoeveel een kamp waard is, wordt pas onthuld als de avonturiers er aankomen

Bekijk de eerste beelden van No Way Back hierboven.

No Way Back is vanaf zondag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's