Nieuwe Mean Girls film is een musical met popster Reneé Rapp! 'Verhaal is hetzelfde'

Nieuwe Mean Girls film is een musical met popster Reneé Rapp! 'Verhaal is hetzelfde'

Dinsdag 9 januari om 21:31

So fetch! Bekijk de nieuwste trailer van Mean Girls, vanaf 11 januari in de bioscoop

We leven in de tijd van de remakes en ook cult klassieker 'Mean Girls' moet eraan geloven. Tina Fey, die ook in het origineel speelde, produceert een moderne versie van de film over de modieuze pestkop Regina George. Deze keer wordt het een musical versie, gebaseerd op de Broadway musical die in 2017 in première ging. Tot nu toe zijn de reacties niet veelbelovend. Vooral de mode in de film wordt afgekraakt.

*Mean Girls is vanaf 11 januari te zien in de bioscoop. *

Plot
Cady Heron gaat naar een nieuwe middelbare school waar ze door de populaire meidengroep The Plastics wordt opgenomen. De groep wordt geleid door Regina George. Wanneer Cady verliefd wordt op Aaron Samuels, de ex van Regina, krijgt de vriendschap tussen de twee vrouwen een flinke deuk.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Nieuwe <em>Mean Girls</em> film is een musical met popster <em>Reneé Rapp</em>! 'Verhaal is hetzelfde' So fetch! Bekijk de nieuwste trailer van Mean Girls, vanaf 11 januari in de bioscoop We leven in de tijd van de remakes en ook cult klassieker 'Mean Girls' moet eraan geloven. Tina Fey, die ook in het origineel speelde, produceert een moderne versie van de film over de modieuze pestkop Regina George. Deze keer wordt het een musical versie, gebaseerd op de Broadway musical die in 2017 in première ging. Tot nu toe zijn de reacties niet veelbelovend. Vooral de mode in de film wordt afgekraakt. *Mean Girls is vanaf 11 januari te zien in de bioscoop. * PlotCady Heron gaat naar een nieuwe middelbare school waar ze door de populaire meidengroep The Plastics wordt opgenomen. De groep wordt geleid door Regina George. Wanneer Cady verliefd wordt op Aaron Samuels, de ex van Regina, krijgt de vriendschap tussen de twee vrouwen een flinke deuk. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De orginele 'Mean Girls' zijn terug in Amerikaanse reclame! Bekijk deze video » Get in Loser! Mean Girls is nu een musical? Bekijk de trailer hier Bekijk deze video » So fetch! Bekijk de nieuwste trailer van Mean Girls, vanaf 11 januari in de bioscoop Bekijk deze video »
Entertainment :
Nieuwe Mean Girls film is een musical met popster Reneé Rapp! 'Verhaal is hetzelfde'

Actuele video's

Meer actuele video's