Heftig: kinderen van vluchteling moeten op 'blote voeten' lopen in Turkije (De wereld in Ter Apel)

Heftig: kinderen van vluchteling moeten op 'blote voeten' lopen in Turkije (De wereld in Ter Apel)

Donderdag 11 januari om 15:12

Eén van de heftige dingen die we zien in de documentaireserie De wereld in Ter Apel is dit verhaal van een Turkse vluchteling: 'Ik heb onze vrouw en kinderen achtergelaten. Ze zijn momenteel dakloos, mijn kinderen lopen op bloten voeten op straat en ze hebben bij een Turkse man aangebeld. Hij bleek racistisch en ze hebben hen weggestuurd.' Elf maanden na het gesprek dat hieronder te zien is heeft de man nog steeds niets gehoord.

Bekijk de trailer van De wereld van Ter Apel hieronder.

De Wereld in Ter Apel is iedere woensdag om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Wereld in Ter Apel terugkijken via Gids.tv.

Heftig: kinderen van vluchteling moeten op 'blote voeten' lopen in Turkije (<em>De wereld in Ter Apel</em>) Eén van de heftige dingen die we zien in de documentaireserie De wereld in Ter Apel is dit verhaal van een Turkse vluchteling: 'Ik heb onze vrouw en kinderen achtergelaten. Ze zijn momenteel dakloos, mijn kinderen lopen op bloten voeten op straat en ze hebben bij een Turkse man aangebeld. Hij bleek racistisch en ze hebben hen weggestuurd.' Elf maanden na het gesprek dat hieronder te zien is heeft de man nog steeds niets gehoord. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Bekijk de trailer van De wereld van Ter Apel hieronder. De Wereld in Ter Apel is iedere woensdag om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Wereld in Ter Apel terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de trailer van De Wereld in Ter Apel, vanaf 10 januari op NPO Start Bekijk deze video » Hart van Nederland: burgemeester Ter Apel in tranen om veiligheid asielzoekers (video) Bekijk deze video »
TV :
Heftig: kinderen van vluchteling moeten op 'blote voeten' lopen in Turkije (De wereld in Ter Apel)

Actuele video's

Meer actuele video's