Nachtdieren: Raven komt jongen ‘s nachts op straat tegen in Nijmegen, ‘beetje luguber’

Nachtdieren: Raven komt jongen ‘s nachts op straat tegen in Nijmegen, ‘beetje luguber’

<em>Nachtdieren</em>: Raven komt jongen ‘s nachts op straat tegen in Nijmegen, ‘beetje luguber’ In Nachtdieren komt Raven van Dorst midden in de nacht een jongen tegen in Nijmegen. Hij wandelt in het pikkedonker wat rond op straat. “Beetje luguber wel.” Hij snapt de opmerking en zou wellicht zelf ook met een boogje om hem heen lopen. Raven wil graag weten wat hem uit zijn bed houdt… Bekijk de video van Nachtdieren hieronder. Nachtdieren is elke zondag rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Nieuw seizoen Nachtdieren met Raven van Dorst, vanaf zondag 7 januari te zien Bekijk deze video » Verborgen Verleden gemist? Raven van Dorst hoort verhalen over voorouders Bekijk deze video »
Maandag 15 januari om 14:35

In Nachtdieren komt Raven van Dorst midden in de nacht een jongen tegen in Nijmegen. Hij wandelt in het pikkedonker wat rond op straat. “Beetje luguber wel.” Hij snapt de opmerking en zou wellicht zelf ook met een boogje om hem heen lopen. Raven wil graag weten wat hem uit zijn bed houdt…

Bekijk de video van Nachtdieren hieronder.

Nachtdieren is elke zondag rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's