Vandaag inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vandaag inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vandaag inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf maandag kunnen de fans weer genieten van Vandaag Inside. 15 januari is de aftrap van de nieuwe reeks, vanaf dan is de spraakmakende talkshow weer iedere werkdag te zien bij SBS6. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen: 'Ik heb het idee dat sommige mensen ons niet mogen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Wilfred Genee over PLUS-toiletpapier-hysterie: 'Het was een veldslag' Bekijk deze video » Merel Ek heeft geen winterbanden: 'Dus met 30 over de snelweg' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Vandaag Inside: moet Tim Hofman de plek van Khalid Kasem innemen bij Khalid & Sophie? Bekijk deze video » De OranjewinterDe heren van Vandaag Inside hebben een aantal weken vakantie gevierd maar zitten vanaf maandag weer aan hun oude vertrouwde talkshowtafel. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gingen er even tussenuit, Vandaag Inside werd de eerste twee weken van 2024 overgenomen door De Oranjewinter met Hélène Hendriks. Rel rond boa’sZoals altijd zullen de mannen weer hun eigen unieke kijk op het nieuws en de actualiteit meegeven aan de kijkers. Met een wisselende, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden. Uiteraard stond Vandaag Inside ook pasgeleden weer in het teken van een grote rel, al was Johan Derksen deze keer niet de aanstichter. Özcan Akyol ging helemaal los op boa’s en dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 15 januari om 22:37

Vanaf maandag kunnen de fans weer genieten van Vandaag Inside. 15 januari is de aftrap van de nieuwe reeks, vanaf dan is de spraakmakende talkshow weer iedere werkdag te zien bij SBS6.

De Oranjewinter
De heren van Vandaag Inside hebben een aantal weken vakantie gevierd maar zitten vanaf maandag weer aan hun oude vertrouwde talkshowtafel. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gingen er even tussenuit, Vandaag Inside werd de eerste twee weken van 2024 overgenomen door De Oranjewinter met Hélène Hendriks.

Rel rond boa’s
Zoals altijd zullen de mannen weer hun eigen unieke kijk op het nieuws en de actualiteit meegeven aan de kijkers. Met een wisselende, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden. Uiteraard stond Vandaag Inside ook pasgeleden weer in het teken van een grote rel, al was Johan Derksen deze keer niet de aanstichter. Özcan Akyol ging helemaal los op boa’s en dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vandaag Inside

Actuele video's

Meer actuele video's