RTL Boulevard: 'Prinses Amalia is verliefd op deze man uit Madrid' (video)

RTL Boulevard: 'Prinses Amalia is verliefd op deze man uit Madrid' (video)

Woensdag 17 januari om 20:38

Als we de geruchten mogen geloven is prinses Amalia hoteldebotel verliefd. Royalty-specialist Jeroen Snel weet meer over de man in kwestie. Zo zouden de twee al regelmatig zijn gespot samen.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: 'Prinses Amalia is verliefd op deze man uit Madrid' (video) Als we de geruchten mogen geloven is prinses Amalia hoteldebotel verliefd. Royalty-specialist Jeroen Snel weet meer over de man in kwestie. Zo zouden de twee al regelmatig zijn gespot samen. Lees verder onder de video. PrinsPrinses Amalia (20) zou verliefd zijn, als we de geruchten mogen geloven. Ze is al meermaals gespot met de in Spanje geboren beeldhouwer Boris Saxe-Coburg-Gotha (26). Ze zijn nu ook samen gefotografeerd. In RTL Boulevard zag je de laatste updates. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
RTL Boulevard: 'Prinses Amalia is verliefd op deze man uit Madrid' (video)

Prins
Prinses Amalia (20) zou verliefd zijn, als we de geruchten mogen geloven. Ze is al meermaals gespot met de in Spanje geboren beeldhouwer Boris Saxe-Coburg-Gotha (26). Ze zijn nu ook samen gefotografeerd. In RTL Boulevard zag je de laatste updates.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's