Hart van Nederland: Nijmegen geschokt na mysterieuze dood ouder echtpaar (video)

Hart van Nederland: Nijmegen geschokt na mysterieuze dood ouder echtpaar (video)

Donderdag 18 januari om 17:25

<em>Hart van Nederland</em>: Nijmegen geschokt na mysterieuze dood ouder echtpaar (video) Twee dagen na de mysterieuze dood van een ouder echtpaar in Nijmegen is de gebeurtenis nog altijd het gesprek van de dag in de Gelderse stad. Afgelopen dinsdag werd het bejaarde stel dood gevonden in hun woning aan de Postweg in Nijmegen. Het zou gaan om een 99-jarige man en zijn 94-jarige vrouw. De politie is een groot onderzoek gestart. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: 'Ga niet snelweg op in Limburg vanwege sneeuw' (video) Bekijk deze video » Zien! Sneeuwpret: jongen skiet door centrum Valkenburg (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Oud-buren vermoord stel Weiteveen reageren geschokt: "Je moest alleen geen zaken met hen doen" (HvNL) Bekijk deze video »
TV :

Twee dagen na de mysterieuze dood van een ouder echtpaar in Nijmegen is de gebeurtenis nog altijd het gesprek van de dag in de Gelderse stad. Afgelopen dinsdag werd het bejaarde stel dood gevonden in hun woning aan de Postweg in Nijmegen. Het zou gaan om een 99-jarige man en zijn 94-jarige vrouw. De politie is een groot onderzoek gestart.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's