Wendy van Dijk trots op zieke dochter Lizzy: 'Wat een kracht en positiviteit'

Wendy van Dijk trots op zieke dochter Lizzy: 'Wat een kracht en positiviteit'

<em>Wendy van Dijk</em> trots op zieke dochter Lizzy: 'Wat een kracht en positiviteit' Wendy van Dijk heeft weer van zich laten horen sinds bekend werd dat haar dochter Lizzy een bloedziekte heeft. De presentatrice maakte enkele weken geleden bekend om deze reden haar werk neer te leggen. Nu laat Wendy via social media weten dat ze enorm trots is op haar meisje. "In één klap staat haar hele leven op z'n kop maar dat koppie laat ze niet hangen! Wat een kracht en positiviteit. Wij zijn zo trots op jou." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: 'Wendy van Dijk is in het geheim bezig met humoristisch programma' (video) Bekijk deze video » Sem van Dijk rapt over kind van BN'ers zijn: "Als ik een fout maak word ik in de media beboet" Bekijk deze video » Dochter Wendy van Dijk heeft zeldzame bloedziekte: "Wendy legt haar werk neer" Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 8 februari om 15:25

Wendy van Dijk heeft weer van zich laten horen sinds bekend werd dat haar dochter Lizzy een bloedziekte heeft. De presentatrice maakte enkele weken geleden bekend om deze reden haar werk neer te leggen. Nu laat Wendy via social media weten dat ze enorm trots is op haar meisje. "In één klap staat haar hele leven op z'n kop maar dat koppie laat ze niet hangen! Wat een kracht en positiviteit. Wij zijn zo trots op jou."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's