Danny Vera geshockeerd in Verborgen Verleden: "Toen was ik wel even in de war"

Danny Vera geshockeerd in Verborgen Verleden: "Toen was ik wel even in de war"

Danny Vera geshockeerd in <em>Verborgen Verleden</em>: &quot;Toen was ik wel even in de war&quot; Danny Vera gaat opzoek naar zijn familiegeschiedenis en ontdekt nieuwe dingen over zijn voorvaderen die hem aan het denken zetten. Bekijk een fragment hieronder. Grote ontdekkingGisteren zagen we een aflevering van Verborgen Verleden met Danny Vera. "Het was anders dan ik verwachtte, ik was toch even in de war", zegt hij na een ontdekking tijdens zijn Verborgen Verleden-reis. Bekijk de promo van de aflevering hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NTR (@omroepntr) Verborgen Verleden is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering van Verborgen Verleden met Gordon terugkijken. Bekijk ook Verborgen Verleden met Gordon: "Vader met acht muzikale zonen" (video) Bekijk deze video » Verborgen Verleden gemist? Freek Bartels reist door Indonesië en ontdekt zijn familie Bekijk deze video » Ilse Warringa in Verborgen Verleden: "Moord, overspel, predikanten" Bekijk deze video »
Zondag 11 februari om 10:57

Danny Vera gaat opzoek naar zijn familiegeschiedenis en ontdekt nieuwe dingen over zijn voorvaderen die hem aan het denken zetten. Bekijk een fragment hieronder.

Grote ontdekking
Gisteren zagen we een aflevering van Verborgen Verleden met Danny Vera. "Het was anders dan ik verwachtte, ik was toch even in de war", zegt hij na een ontdekking tijdens zijn Verborgen Verleden-reis. Bekijk de promo van de aflevering hieronder.

Verborgen Verleden is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering van Verborgen Verleden met Gordon terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's