Liesje de ezel uit Heel Holland Bakt en André van Duin: "Stomme ezel"

Liesje de ezel uit Heel Holland Bakt en André van Duin: "Stomme ezel"

Liesje de ezel uit <em>Heel Holland Bakt</em> en André van Duin: &quot;Stomme ezel&quot; André van Duin is met Liesje de ezel in een promo te zien van Heel Holland Bakt. Hij spreekt een stemmetje in voor Liesje net als dat hij deed voor het programma Animal Crackers. Iemand die de Heel Holland Bakt-promo ziet laat weten ook aan Animal Crackers te denken. Bekijk de grappige video hieronder.. Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Bekijk ook Pien uit Heel Holland Bakt meest besproken kandidaat op X wint meesterbakkertitel Bekijk deze video » Wildebras maakt grote fout in Doorbakken: "Oh manneke toch" Bekijk deze video »
Zondag 11 februari om 14:53

André van Duin is met Liesje de ezel in een promo te zien van Heel Holland Bakt. Hij spreekt een stemmetje in voor Liesje net als dat hij deed voor het programma Animal Crackers. Iemand die de Heel Holland Bakt-promo ziet laat weten ook aan Animal Crackers te denken. Bekijk de grappige video hieronder..

Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's