Nick Schilder breekt met remix Realize door in Amerika: 'Surrealistisch nieuws!'

Nick Schilder breekt met remix Realize door in Amerika: 'Surrealistisch nieuws!'

Nick Schilder breekt met remix <em>Realize</em> door in Amerika: 'Surrealistisch nieuws!' Nick Schilder is dolgelukkig want hij komt met een remix van zijn single Realize binnen in de Amerikaanse hitlijsten. De Volendamse zanger noemt dit ‘surrealistisch nieuws’. Nick staat ervan te kijkenNick gaat nog maar net zonder Simon door het leven en hij gaat nu al de grenzen over. Angrybaby heeft een remix gemaakt van Realize en het nummer wordt veel op de radio in de VS gedraaid. “Het is echt heel leuk wat er gebeurt, ik sta er echt van de kijken”, zegt Nick bij Radio 538. Bekijk de reactie van Nick Schilder op zijn doorbraak in de VS bij Radio 538 hierboven. Hieronder zie je de Angrybaby remix van Realize en de post van Nick over dit mooie nieuws. Realize (Angrybaby Remix") Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Nick Schilder (@nickschilder) Nick Schilder gaat internationaal en kondigt Angrybaby remix aan van Realize op Spotify Bekijk deze video » Nick Schilder lanceert nieuwe single: 'Tequila' (video) Bekijk deze video » Nick Schilder over zijn theatertour: "De spanningsboog is het leukst" Bekijk deze video »
Muziek :
Donderdag 7 maart om 14:01

Nick Schilder is dolgelukkig want hij komt met een remix van zijn single Realize binnen in de Amerikaanse hitlijsten. De Volendamse zanger noemt dit ‘surrealistisch nieuws’.

Nick staat ervan te kijken
Nick gaat nog maar net zonder Simon door het leven en hij gaat nu al de grenzen over. Angrybaby heeft een remix gemaakt van Realize en het nummer wordt veel op de radio in de VS gedraaid. “Het is echt heel leuk wat er gebeurt, ik sta er echt van de kijken”, zegt Nick bij Radio 538.

Bekijk de reactie van Nick Schilder op zijn doorbraak in de VS bij Radio 538 hierboven. Hieronder zie je de Angrybaby remix van Realize en de post van Nick over dit mooie nieuws.

")

Actuele video's

Meer actuele video's