Gianni de W's slachtoffers aan woord in rechtbank: "Ik was pas 15 en jij maakte mij zo ontzettend bang" (HvNL)

Gianni de W's slachtoffers aan woord in rechtbank: "Ik was pas 15 en jij maakte mij zo ontzettend bang" (HvNL)

<em>Gianni de W</em>'s slachtoffers aan woord in rechtbank: &quot;Ik was pas 15 en jij maakte mij zo ontzettend bang&quot; (<em>HvNL</em>) De sextortionslachtoffers van Gianni de W. kwamen vandaag aan het woord in de rechtbank. "Ik was pas 15 en jij maakte mij zo ontzettend bang" aldus de advocaat van één van de door Gianni getraumatiseerde en afgeperste meisjes. Gianni zelf zegt veel spijt te hebben. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vrouw (75) doodgestoken in Eindhoven, echtgenoot verdacht: 'Allebei schattige mensen' Bekijk deze video » Omstreden fokker Eersel mag geen dieren meer houden: bekijk schrijnende beelden Bekijk deze video » Bauke Vaatstra, vader van Marianne, begraven naast zijn dochter Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 12 maart om 20:35

De sextortionslachtoffers van Gianni de W. kwamen vandaag aan het woord in de rechtbank. "Ik was pas 15 en jij maakte mij zo ontzettend bang" aldus de advocaat van één van de door Gianni getraumatiseerde en afgeperste meisjes. Gianni zelf zegt veel spijt te hebben.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's