Geert Wilders op X: "En vergeet niet: ik zal nog premier van Nederland worden" (Hart van Nederland)

Geert Wilders op X: "En vergeet niet: ik zal nog premier van Nederland worden" (Hart van Nederland)

Donderdag 14 maart om 09:15

Woensdag werd bekend dat van een mogelijk rechts kabinet met PVV, NSC, VVD en BBB Geert Wilders niet de premier wordt. Dit nieuws valt bij de meeste mensen goed. De PVV-stemmer lijkt verdeeld zo laat een onderzoek door Hart van Nederland zien.

Premier
Toch geeft Wilders het premierschap niet op want 's avonds plaatste hij een interessant bericht op X. "En vergeet niet: ik zal nog premier van Nederland worden", aldus de PVV-leider.

Bekijk het hele bericht van Geert Wilders in het fragment uit Hart van Nederland hieronder

<em>Geert Wilders</em> op X: &quot;En vergeet niet: ik zal nog <em>premier</em> van Nederland worden&quot; (<em>Hart van Nederland</em>) Woensdag werd bekend dat van een mogelijk rechts kabinet met PVV, NSC, VVD en BBB Geert Wilders niet de premier wordt. Dit nieuws valt bij de meeste mensen goed. De PVV-stemmer lijkt verdeeld zo laat een onderzoek door Hart van Nederland zien. PremierToch geeft Wilders het premierschap niet op want 's avonds plaatste hij een interessant bericht op X. "En vergeet niet: ik zal nog premier van Nederland worden", aldus de PVV-leider. Bekijk het hele bericht van Geert Wilders in het fragment uit Hart van Nederland hieronder Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien! Parkeerwachters Efteling sorteren auto's op kleur (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: ravage na ongeluk in Den Haag, meerdere gewonden (video) Bekijk deze video » Zorgneppers! Zorgmedewerkers halen vals diploma van social media (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's