Vandaag Inside: Lilian Marijnissen roept Sam Hagens om hulp bij ordinair gesprek over MAFS

Vandaag Inside: Lilian Marijnissen roept Sam Hagens om hulp bij ordinair gesprek over MAFS

<em>Vandaag Inside</em>: <em>Lilian Marijnissen</em> roept Sam Hagens om hulp bij ordinair gesprek over <em>MAFS</em> Lilian Marijnissen lijkt een vaste gast aan de tafel van Vandaag Inside te worden. Maar of ze na woensdagavond nog terug wil komen? In een gesprek over het tv-programma Married at First Sight verrast René haar met een ordinaire opmerking. Lilian roept wanhopig Sam Hagens om hulp... Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 20 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :
Donderdag 21 maart om 08:23

Lilian Marijnissen lijkt een vaste gast aan de tafel van Vandaag Inside te worden. Maar of ze na woensdagavond nog terug wil komen? In een gesprek over het tv-programma Married at First Sight verrast René haar met een ordinaire opmerking. Lilian roept wanhopig Sam Hagens om hulp...

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 20 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's