Hart van Nederland: drie mensen gewond door brand na ontploffing Vlaardingen (video)

Hart van Nederland: drie mensen gewond door brand na ontploffing Vlaardingen (video)

Zaterdag 30 maart om 10:46

<em>Hart van Nederland</em>: drie mensen gewond door brand na ontploffing Vlaardingen (video) Bij een pand in Vlaardingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag brand uitgebroken na een explosie, meldt de veiligheidsregio aan Hart van Nedeland Drie bewoners zijn naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Eenzijdig ongeluk met motor in Hardenberg: motorrijder (29) komt om het leven Bekijk deze video » Hart van Nederland: ongeval bij A1 Bathmen, auto over de kop (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (22) uit Den Haag overleden door schietpartij in Rotterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een pand in Vlaardingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag brand uitgebroken na een explosie, meldt de veiligheidsregio aan Hart van Nedeland Drie bewoners zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's