Volgens Derksen smacht Nederland om Wilders: 'Al het geld naar asielzoekers'

Volgens Derksen smacht Nederland om Wilders: 'Al het geld naar asielzoekers'

Volgens Derksen smacht Nederland om <em>Wilders</em>: 'Al het geld naar asielzoekers' Johan Derksen deelt in Vandaag Inside zijn visie op de problemen waar Nederland momenteel mee kampt. "Dit land zit te smachten om een Kabinet. En hoe gek het ook klinkt, het zit te smachten om Wilders." Derksen haalt zelfs Donald Trump aan in zijn betoog over de armoede in ons land. "Al het geld gaat naar asielzoekers." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Vrijdag 5 april om 10:25

Johan Derksen deelt in Vandaag Inside zijn visie op de problemen waar Nederland momenteel mee kampt. "Dit land zit te smachten om een Kabinet. En hoe gek het ook klinkt, het zit te smachten om Wilders." Derksen haalt zelfs Donald Trump aan in zijn betoog over de armoede in ons land. "Al het geld gaat naar asielzoekers."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's