Hilariteit om oude beelden Johan Derksen als talkshowhost: 'Je moet luisteren!' (video)

Hilariteit om oude beelden Johan Derksen als talkshowhost: 'Je moet luisteren!' (video)

Zaterdag 6 april om 11:30

Hilariteit om oude beelden <em>Johan Derksen</em> als talkshowhost: 'Je moet luisteren!' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 5 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp genoot vrijdag bij Vandaag Inside van oude beelden van Johan Derksen, die ooit gastpresentator was bij het programma Knevel & Van den Brink, samen met Tijs van den Brink, die vrijdag ook te gast was. Het bleek destijds al snel dat Derksen zijn taak als host en als gast niet goed uit elkaar kan houden. 'Ik gaf gewoon antwoord voor de hele tafel.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 5 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp genoot vrijdag bij Vandaag Inside van oude beelden van Johan Derksen, die ooit gastpresentator was bij het programma Knevel & Van den Brink, samen met Tijs van den Brink, die vrijdag ook te gast was. Het bleek destijds al snel dat Derksen zijn taak als host en als gast niet goed uit elkaar kan houden. 'Ik gaf gewoon antwoord voor de hele tafel.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's