Hart van Nederland: schietpartij vanuit auto op ander voertuig in Rotterdam (video)

Hart van Nederland: schietpartij vanuit auto op ander voertuig in Rotterdam (video)

Zondag 21 april om 10:01

<em>Hart van Nederland</em>: schietpartij vanuit auto op ander voertuig in Rotterdam (video) In Rotterdam is op zaterdagavond rond 23.20 uur een auto beschoten vanuit een ander voertuig, meldt de politie aan Hart van Nederland. Beide voertuigen zijn na de schietpartij weggereden volgens de politie, die vooralsnog geen melding maakt van gewonden. De politie doet nog onderzoek naar het merkwaardige incident. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Wilders na 'eng mannetje'-tweet: 'Zal me een worst wezen wat mensen ervan vinden' Bekijk deze video » Cynisch? Vijlbrief na tekenen wet in Groningen: "Het beton is nog niet gestort..." (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: A59 ter hoogte van Waalwijk dicht door ongeluk Bekijk deze video »
Nieuws :

In Rotterdam is op zaterdagavond rond 23.20 uur een auto beschoten vanuit een ander voertuig, meldt de politie aan Hart van Nederland. Beide voertuigen zijn na de schietpartij weggereden volgens de politie, die vooralsnog geen melding maakt van gewonden. De politie doet nog onderzoek naar het merkwaardige incident.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's