Shownieuws: waar is René le Blanc gebleven?

Shownieuws: waar is René le Blanc gebleven?

Shownieuws: waar is <em>René le Blanc</em> gebleven? In het SBS6-programma Ik geloof in mij werden Nederlandse zangers als René le Blanc, Rutger van Barneveld & Gio Swinkels jarenlang gevolgd. Vervolgens werd het echter al snel stil rond deze heren en dus ging Shownieuws op onderzoek uit: waar zijn ze gebleven? 'Veel gebracht'Le Blanc gaf destijds aan graag de status van A-artiest te willen: 'Omdat ik dat verdien.' Helaas voor hem is dat vooralsnog niet helemaal gelukt maar wel kijkt hij met een goed gevoel terug op het programma: 'Het heeft mij zo ontzettend veel gebracht.' En hoe is het met Rutger en Gio? Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook René le Blanc hoopt met La Latina grote hit te scoren (van schrijversteam André Hazes) Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: 'De buren houden ons in de gaten met camera's' Bekijk deze video » Jeugdtrauma Jandino Asporaat: 'Ik moest op betonnen vloer slapen en werd geschopt' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 23 april om 10:03

In het SBS6-programma Ik geloof in mij werden Nederlandse zangers als René le Blanc, Rutger van Barneveld & Gio Swinkels jarenlang gevolgd. Vervolgens werd het echter al snel stil rond deze heren en dus ging Shownieuws op onderzoek uit: waar zijn ze gebleven?

'Veel gebracht'
Le Blanc gaf destijds aan graag de status van A-artiest te willen: 'Omdat ik dat verdien.' Helaas voor hem is dat vooralsnog niet helemaal gelukt maar wel kijkt hij met een goed gevoel terug op het programma: 'Het heeft mij zo ontzettend veel gebracht.' En hoe is het met Rutger en Gio?

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's