Youp van ’t Hek had na 6000 voorstellingen voor het eerst black-outs: hoe gaat het nu?

Youp van ’t Hek had na 6000 voorstellingen voor het eerst black-outs: hoe gaat het nu?

<em>Youp van ’t Hek</em> had na 6000 voorstellingen voor het eerst black-outs: hoe gaat het nu? Youp van ’t Hek breekt show in Carré af: wat is er gebeurd? Youp van ’t Hek stond woensdagavond weer in Carré nadat hij dinsdag zijn show moest afbreken. De cabaretier had namelijk last van black-outs en vergat steeds zijn tekst, ook met zijn tekst op papier ging het niet. Het is voor het eerst na zo’n 6000 voorstellingen dat hem dit overkwam. Woensdagavond nam Youp weer plaats op het podium in Carré met zijn voorstelling De Laatste Ronde!, hoe ging dat? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Hoogtepunten The Streamers kerstconcert in de Efteling: 'Super geslaagde avond' Bekijk deze video » Youp van 't Hek heeft geen zin in Shownieuws-interview: 'Ik ga gewoon stoppen' (video) Bekijk deze video » Victor Mids laat Youp van 't Hek versteld staan in nieuw seizoen MINDFUCK (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 25 april om 14:11

Youp van ’t Hek breekt show in Carré af: wat is er gebeurd?

Youp van ’t Hek stond woensdagavond weer in Carré nadat hij dinsdag zijn show moest afbreken. De cabaretier had namelijk last van black-outs en vergat steeds zijn tekst, ook met zijn tekst op papier ging het niet. Het is voor het eerst na zo’n 6000 voorstellingen dat hem dit overkwam. Woensdagavond nam Youp weer plaats op het podium in Carré met zijn voorstelling De Laatste Ronde!, hoe ging dat?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's