De Bauers - 20 jaar later: Frans eerlijk over worst en gebakken ei bij diëtiste

De Bauers - 20 jaar later: Frans eerlijk over worst en gebakken ei bij diëtiste

<em>De Bauers - 20 jaar later</em>: Frans eerlijk over worst en gebakken ei bij diëtiste In De Bauers - 20 jaar later gaat Frans op bezoek bij de diëtiste. Ze vraagt hem wat hij zoal eet, en Frans vertelt eerlijk dat hij regelmatig een stuk leverworst nuttigt. Ook bakt Bauer graag wat eieren in boter, die eet hij met brood en bacon. Maar zijn zoons doen er met hun commentaar nog een schepje bovenop. Bekijk de video van De Bauers - 20 jaar later hieronder. De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Mariska en Frans Bauer kibbelen: 'Twee van onze honden zijn cavia's' Bekijk deze video » Frans Bauer heeft met 111 kilo officieel obesitas: 'En daar lach jij bij?' Bekijk deze video » De Bauers: waarom is de derde schoondochter, Amy, niet te zien in de serie? Bekijk deze video »
Donderdag 25 april om 15:45

In De Bauers - 20 jaar later gaat Frans op bezoek bij de diëtiste. Ze vraagt hem wat hij zoal eet, en Frans vertelt eerlijk dat hij regelmatig een stuk leverworst nuttigt. Ook bakt Bauer graag wat eieren in boter, die eet hij met brood en bacon. Maar zijn zoons doen er met hun commentaar nog een schepje bovenop.

Bekijk de video van De Bauers - 20 jaar later hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's