Hart van Nederland: zwaargewonde bij steekpartij in winkelcentrum Hoofddorp (video)

Hart van Nederland: zwaargewonde bij steekpartij in winkelcentrum Hoofddorp (video)

Donderdag 25 april om 20:15

<em>Hart van Nederland</em>: zwaargewonde bij steekpartij in winkelcentrum Hoofddorp (video) Bij een steekpartij in Hoofddorp is donderdagmiddag een man zwaargewond geraakt. Dat meldt de politie. Het slachtoffer is dusdanig gewond geraakt dat hij direct geopereerd moest worden. Volgens Hart van Nederland vond de steekpartij donderdagmiddag rond 16.00 uur plaats in een winkelcentrum. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hilarisch: imitatie Caroline van der Plas zorgt voor hard gelach in Tweede Kamer (video) Bekijk deze video » Enorme brand in Hazerswoude-Dorp: bekijk de beelden Bekijk deze video » Hart van Nederland: peperdure auto crasht en raakt flink beschadigd in Asten (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een steekpartij in Hoofddorp is donderdagmiddag een man zwaargewond geraakt. Dat meldt de politie. Het slachtoffer is dusdanig gewond geraakt dat hij direct geopereerd moest worden. Volgens Hart van Nederland vond de steekpartij donderdagmiddag rond 16.00 uur plaats in een winkelcentrum.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's