Johan Derksen ergert zich aan onderbreking van Wilfred Genee: 'Oh, jongens' (video)

Johan Derksen ergert zich aan onderbreking van Wilfred Genee: 'Oh, jongens' (video)

Zaterdag 27 april om 10:17

<em>Johan Derksen</em> ergert zich aan onderbreking van Wilfred Genee: 'Oh, jongens' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Niet alleen de Koning doet morgen aan citymarketing voor de stad Emmen op Koningsdag, maar ook Johan Derksen. In de uitzending van Vandaag Inside vertelt hij fijntjes wat er zo mooi is aan Emmen. Als hij mag uitspreken tenminste... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Niet alleen de Koning doet morgen aan citymarketing voor de stad Emmen op Koningsdag, maar ook Johan Derksen. In de uitzending van Vandaag Inside vertelt hij fijntjes wat er zo mooi is aan Emmen. Als hij mag uitspreken tenminste...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's