Zondag in De Oranjezondag: o.a. Angela de Jong, Yves Berendse & Noa Vahle

Zondag in De Oranjezondag: o.a. Angela de Jong, Yves Berendse & Noa Vahle

Zondag in <em>De Oranjezondag</em>: o.a. Angela de Jong, <em>Yves Berendse</em> &amp; Noa Vahle Waar Marco Schuitmaker vorige week de eer had om De Oranjezondag te openen kan de SBS6-kijker vanavond gaan genieten van Yves Berendse (o.a. bekend van het nummer Zin In Jou). En wie zitten er aan tafel bij Hélène Hendriks? Dat zijn columniste Angela de Jong, sportverslaggeefster Noa Vahle en Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker. Dat wordt weer gezellig! De Oranjezondag is vanavond vanaf 21:35 uur te zien op SBS6. Hierboven zie je hoe Marco Schuitmaker vorige week het studio-publiek tijdens de pauze trakteerde op zijn grote hit Engelbewaarder. Bekijk ook Video: Koningsdag-vuurwerkshow Martin Garrix in Amsterdam Bekijk deze video » De Oranjezondag: Yves Berendse zingt 'Zin In Jou' Bekijk deze video »
TV :
Zondag in De Oranjezondag: o.a. Angela de Jong, Yves Berendse & Noa Vahle
Zondag 28 april om 16:36

Waar Marco Schuitmaker vorige week de eer had om De Oranjezondag te openen kan de SBS6-kijker vanavond gaan genieten van Yves Berendse (o.a. bekend van het nummer Zin In Jou). En wie zitten er aan tafel bij Hélène Hendriks? Dat zijn columniste Angela de Jong, sportverslaggeefster Noa Vahle en Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker. Dat wordt weer gezellig!

De Oranjezondag is vanavond vanaf 21:35 uur te zien op SBS6. Hierboven zie je hoe Marco Schuitmaker vorige week het studio-publiek tijdens de pauze trakteerde op zijn grote hit Engelbewaarder.

Actuele video's

Meer actuele video's