Hélène Hendriks en Noa Vahle presenteren uitzwaaimoment Oranje: 'We zijn niet gecanceld!'

Hélène Hendriks en Noa Vahle presenteren uitzwaaimoment Oranje: 'We zijn niet gecanceld!'

<em>Hélène Hendriks</em> en <em>Noa Vahle</em> presenteren uitzwaaimoment Oranje: 'We zijn niet gecanceld!' In De Oranjezondag delen Hélène Hendriks en Noa Vahle leuk nieuws. De dames gaan bij SBS6 namelijk op 8 juni het uitzwaaimoment presenteren voor Oranje. Het Nederlands elftal vertrekt dan richting Duitsland voor het EK Voetbal en Nederland zwaait dan de voetballers en bondscoach Ronald Koeman uit. “We zijn niet gecanceld!”, zegt Hélène blij. Na een aantal provocerende uitspraken in Vandaag Inside werd SBS6 een tijdje geboycot door het Nederlands elftal… Bekijk de beelden van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :
Maandag 29 april om 09:22

In De Oranjezondag delen Hélène Hendriks en Noa Vahle leuk nieuws. De dames gaan bij SBS6 namelijk op 8 juni het uitzwaaimoment presenteren voor Oranje. Het Nederlands elftal vertrekt dan richting Duitsland voor het EK Voetbal en Nederland zwaait dan de voetballers en bondscoach Ronald Koeman uit. “We zijn niet gecanceld!”, zegt Hélène blij. Na een aantal provocerende uitspraken in Vandaag Inside werd SBS6 een tijdje geboycot door het Nederlands elftal…

Bekijk de beelden van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's