Joost Klein vertrokken naar Zweden voor Songfestival: 'Ik ben hyped'

Joost Klein vertrokken naar Zweden voor Songfestival: 'Ik ben hyped'

Joost Klein vertrokken naar Zweden voor <em>Songfestival</em>: 'Ik ben hyped' Het Songfestivalavontuur is begonnen voor Joost Klein en zijn delegatie. De Nederlanders, die met Europapa hoge ogen gooien bij de bookmakers, zijn namelijk maandagochtend vertrokken richting Zweden, waar het grootse liedjesfestijn dit jaar plaats zal vinden. Is hij een beetje zenuwachtig? 'Ik ben vooral heel hyped, ik ben gewoon heel blij', vertelt hij aan Hart van Nederland. Het hele gesprek zie je hierboven. Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Nederland Songfestival 2024: Joost Klein - Europapa Bekijk deze video » René van der Gijp: 'Is Stuntkabouter niet racistisch? Bekijk deze video » Bookmakers: Joost Klein zit nummer twee, Kroatië, op de hielen met Europapa Bekijk deze video »
Songfestival :
Maandag 29 april om 08:30

Het Songfestivalavontuur is begonnen voor Joost Klein en zijn delegatie. De Nederlanders, die met Europapa hoge ogen gooien bij de bookmakers, zijn namelijk maandagochtend vertrokken richting Zweden, waar het grootse liedjesfestijn dit jaar plaats zal vinden. Is hij een beetje zenuwachtig? 'Ik ben vooral heel hyped, ik ben gewoon heel blij', vertelt hij aan Hart van Nederland. Het hele gesprek zie je hierboven.

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's