Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Buurvrouw heeft hekel aan buitenlanders'

Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Buurvrouw heeft hekel aan buitenlanders'

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: 'Buurvrouw heeft hekel aan buitenlanders' Bekijk in de video hierboven: 'Ik ben bang voor de camera's van de buren" (Mr. Frank Visser doet uitspraak) In de nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak wordt er flink geruzied over een erfgrens. Maar als Victor Brand vraagt waarom twee leuke mensen het niet met elkaar kunnen oplossen, komt een andere discussie bovendrijven. “Zij heeft een hekel aan buitenlanders”, zegt de Roemeense buurman. En dat laat de buurvrouw niet over haar kant gaan.. Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Mevrouw Eekma in Mr Frank Visser: 'Deze treiterijen vonden plaats na de uitspraak' Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: 'De buren houden ons in de gaten met camera's' Bekijk deze video » Viktor Brand schrikt van woedeaanval: 'We moeten niet met elkaar op de vuist' (Mr. Frank Visser) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 29 april om 14:10

Bekijk in de video hierboven: 'Ik ben bang voor de camera's van de buren" (Mr. Frank Visser doet uitspraak)

In de nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak wordt er flink geruzied over een erfgrens. Maar als Victor Brand vraagt waarom twee leuke mensen het niet met elkaar kunnen oplossen, komt een andere discussie bovendrijven. “Zij heeft een hekel aan buitenlanders”, zegt de Roemeense buurman. En dat laat de buurvrouw niet over haar kant gaan..

Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's