Mariska en Frans Bauer blikken terug op huwelijk: 'Zoons zetten boel op stelten!'

Mariska en Frans Bauer blikken terug op huwelijk: 'Zoons zetten boel op stelten!'

Maandag 29 april om 15:54

Mariska en Frans Bauer blikken in hun realityserie terug op hun huwelijk in 2008. Drie van de vier zoons waren erbij maar ze waren nog heel erg jong. En dat zorgde voor heel wat rumoer in de zaal tijdens de huwelijksceremonie. Zo riepen de drie kleine Bauertjes bijvoorbeeld tijdens het geven van het ja-woord keihard ‘nee!’.

Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later in de video van RTL Boulevard hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mariska en Frans Bauer</em> blikken terug op huwelijk: 'Zoons zetten boel op stelten!' Mariska en Frans Bauer blikken in hun realityserie terug op hun huwelijk in 2008. Drie van de vier zoons waren erbij maar ze waren nog heel erg jong. En dat zorgde voor heel wat rumoer in de zaal tijdens de huwelijksceremonie. Zo riepen de drie kleine Bauertjes bijvoorbeeld tijdens het geven van het ja-woord keihard ‘nee!’. Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later in de video van RTL Boulevard hieronder. De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later blijft ongekend populair, drama voor SBS6 Bekijk deze video » Christiaan Bauer filmt 'dieet' vader Frans: 'Grilworst, appeltaart, pak melk' (video) Bekijk deze video » De Bauers - 20 jaar later: Jan sleept papa Frans naar de sportschool, 'verschrikkelijk!' Bekijk deze video »
TV :
Mariska en Frans Bauer blikken terug op huwelijk: 'Zoons zetten boel op stelten!'

Actuele video's

Meer actuele video's