Zien! Eerste Instagrambeelden van Joost Kleins repetitie in Malmö (Shownieuws)

Zien! Eerste Instagrambeelden van Joost Kleins repetitie in Malmö (Shownieuws)

Zien! Eerste Instagrambeelden van <em>Joost Klein</em>s repetitie in Malmö (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws zien we de eerste Instagrambeelden van Joost Kleins repetitie voor het Eurovisiesongfestival in Malmö. Bekijk het fragment met de geel-blauwe kip hierboven. Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Songfestival: Joost Klein is bang dat social media zijn 'grap' zullen verpesten Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Ik word niet vrolijk van Joost Klein' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » NikkieTutorials: 'Our 12 points go to...' (Songfestival) Bekijk deze video »
Songfestival :
Dinsdag 30 april om 20:59

In Shownieuws zien we de eerste Instagrambeelden van Joost Kleins repetitie voor het Eurovisiesongfestival in Malmö. Bekijk het fragment met de geel-blauwe kip hierboven.

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's