Advocaten woest om observatie gesprek met cliënt: 'In strijd met de wet'

Advocaten woest om observatie gesprek met cliënt: 'In strijd met de wet'

<em>Advocaten</em> woest om observatie gesprek met cliënt: 'In strijd met de wet' De deken wil advocaten meer observeren en controleren tijdens hun gesprekken met cliënten in de gevangenis. Zo willen ze voorkomen dat advocaten onder druk worden gezet, maar de advocaten zijn woest. Volgens een aantal kunnen ze zo hun werk niet doen en is het in strijd met onze wet en de Europese wetgeving. Zo kan de overheid zelfs een kort geding verwachten… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Geert-Jan Knoops: 'Het gaat niet goed met Marco Borsato vanwege enorme druk strafzaak' (video) Bekijk deze video » Geen aanwijzing voor omkoping Khalid Kasem: 'Binnenkort weer om tafel met BNNVARA' (video) Bekijk deze video » BNNVARA: 'Khalid Kasem keert voorlopig niet terug op tv' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 2 mei om 10:37

De deken wil advocaten meer observeren en controleren tijdens hun gesprekken met cliënten in de gevangenis. Zo willen ze voorkomen dat advocaten onder druk worden gezet, maar de advocaten zijn woest. Volgens een aantal kunnen ze zo hun werk niet doen en is het in strijd met onze wet en de Europese wetgeving. Zo kan de overheid zelfs een kort geding verwachten…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's