De Bondgenoten: Davey zegt dat hij van Sam houdt, Mary moet haar 'bek houden'

De Bondgenoten: Davey zegt dat hij van Sam houdt, Mary moet haar 'bek houden'

<em>De Bondgenoten</em>: Davey zegt dat hij van Sam houdt, Mary moet haar 'bek houden' Bekijk in de video hierboven: zoon van John is BOOS en wil dat zijn vader naar huis komt In De Bondgenoten legt Davey een liefdesverklaring af. In de groep vertelt hij dat hij dol is op Sam en dat hij haar een topmeid vindt, hij houdt van haar. Maar Mary krijgt minder liefde van Davey. "Voordat ik straks echt de pan uit flip, kun je even je bek houden?!" Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) De Bondgenoten: Bo geeft relatie-update na flirt met Chelsea, 'ze is heel verdrietig' Bekijk deze video » Gezellige Koningsdag in De Bondgenoten, maar Robert is niet in de feeststemming Bekijk deze video » De Bondgenoten: Sam bedenkt plan zodat Robert woede-uitbarsting krijgt en weg moet Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 2 mei om 15:59

Bekijk in de video hierboven: zoon van John is BOOS en wil dat zijn vader naar huis komt

In De Bondgenoten legt Davey een liefdesverklaring af. In de groep vertelt hij dat hij dol is op Sam en dat hij haar een topmeid vindt, hij houdt van haar. Maar Mary krijgt minder liefde van Davey. "Voordat ik straks echt de pan uit flip, kun je even je bek houden?!"

Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's