Dode bij ernstig ongeluk op A4 bij Weteringbrug (Hart van Nederland)

Dode bij ernstig ongeluk op A4 bij Weteringbrug (Hart van Nederland)

Dode bij ernstig ongeluk op A4 bij Weteringbrug (<em>Hart van Nederland</em>) Zondagavond vond een ernstig ongeluk plaats op de A4 bij Weteringbrug. Hierbij is een dode gevallen, op de beelden is te zien dat een auto op z’n dak in het gras ligt. De politie doet nog onderzoek naar het ongeval. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Dodenherdenking in Amsterdam-West verloopt niet geheel in stilte (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland op vliegbasis Gilze-Rijen: helikopters klaar voor vertrek naar Bevrijdingsfestivals Bekijk deze video » Joost Klein duikt op in club Malmö en geeft spetterend optreden met Europapa (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 6 mei om 09:44

Zondagavond vond een ernstig ongeluk plaats op de A4 bij Weteringbrug. Hierbij is een dode gevallen, op de beelden is te zien dat een auto op z’n dak in het gras ligt. De politie doet nog onderzoek naar het ongeval.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's