Ilse DeLange blikt terug op balgate Duncan Laurence op Songfestival, 'een strijd'

Ilse DeLange blikt terug op balgate Duncan Laurence op Songfestival, 'een strijd'

Maandag 6 mei om 14:15

Ilse DeLange stond zelf op het podium van het Eurovisie Songfestival met The Common Linnets, maar begeleidde ook Duncan Laurence met Arcade. De zangeres blikt terug op zijn repetities want de piano stond verkeerd om en ‘balgate’ ontstond rond de lichtgevende bal. Volgens haar brak er een strijd los om alles op het podium zo veel mogelijk te krijgen zoals ze voor ogen hadden.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Ilse DeLange blikt terug op <em>balgate</em> Duncan Laurence op Songfestival, 'een strijd' Ilse DeLange stond zelf op het podium van het Eurovisie Songfestival met The Common Linnets, maar begeleidde ook Duncan Laurence met Arcade. De zangeres blikt terug op zijn repetities want de piano stond verkeerd om en ‘balgate’ ontstond rond de lichtgevende bal. Volgens haar brak er een strijd los om alles op het podium zo veel mogelijk te krijgen zoals ze voor ogen hadden. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Bookmakers Songfestival: waar staat Joost Klein nu en kunnen we volgens William Lee Adams nog winnen? Bekijk deze video » Rutger Castricum: 'Joost Klein moet niet één maar zes blauwe vogels meenemen naar Songfestival' Bekijk deze video » Joost Klein duikt op in club Malmö en geeft spetterend optreden met Europapa (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Ilse DeLange blikt terug op balgate Duncan Laurence op Songfestival, 'een strijd'

Actuele video's

Meer actuele video's